روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقوط مادر کرمانشاهی و نوزادش درون چاه فاضلاب خیابان | ورود دادستان به ماجرا + فیلم

  • کد خبر: ۸۸۵۱۶
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳
سقوط مادر کرمانشاهی و نوزادش درون چاه فاضلاب خیابان | ورود دادستان به ماجرا + فیلم
هفته گذشته فیلمی از حادثه‌ای تلخ در فضای مجازی منتشر شد. حادثه‌ای که در آن یک مادر کرمانشاهی به همراه نوزاد ۲۷ روزه اش حین راه رفتن در پیاده رو به ناگاه با فرونشست زمین به داخل حفره‌ای فرو می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه درخصوص حادثه سقوط بانوی کرمانشاهی درون حفره چاه فاضلاب بیانیه ای صادر کرد.

دراین بیانیه عنوان شده که هفته گذشته فیلمی از حادثه ای تلخ در فضای مجازی منتشر شد. حادثه ای که در آن یک مادر کرمانشاهی به همراه نوزاد ۲۷ روزه اش حین راه رفتن در پیاده رو به ناگاه با فرونشست زمین به داخل حفره ای فرو می رود.

هرچند طبق فیلم منتشر شده، این مادر و نوازدش به سرعت توسط اطرافیان از درون چاه فاضلاب سه متری که در آن افتاده بودند، نجات پیدا کردند و خوشبختانه آسیبی ندیدند، اما پرونده این حادثه با توجه به ابعاد آن روی میز دادسرای استان قرار گرفت.

براین اساس دادستان کرمانشاه دستور پیگیری این پرونده را صادر کرد و باتوجه به اهمال پیمانکار شهرداری در عدم پر کردن این چاه از رده خارج شده، موضوع در دادسرا در حال بررسی کاملتر است.

دادستان کرمانشاه ضمن تاکید بر شناسایی هرچه سریعتر مقصرین و مسببین این حادثه، بر مجازات آنها تاکید دارد.

توضیحات شهرداری منطقه یک کرمانشاه در خصوص سقوط یک شهروند به درون چاه

به گزارش ایسنا، بیژن مرادی شهردار منطقه یک کرمانشاه نیز در خصوص این حادثه اظهار داشت: ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد در خیابان گلسرخ کرمانشاه یکی از شهروندان پس از فرو ریخت قسمتی از پیاده‌رو به درون یک چاه از رده خارج شده سقوط می‌کند.

وی افزود: این چاه‌ها مربوط می‌شود به چاه‌های دفع فاضلاب خانگی که پیش از ساخت و تاسیس شبکه فاضلاب شهری توسط مالکین احداث شده است.

شهردار منطقه یک شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: حدود ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته که منازل مسکونی این منطقه ساخته شده، برای دفع فاضلاب خانگی چاه‌های دفع فاضلاب جذبی حفاری می‌کردند. پس از ایجاد شبکه فاضلاب شهری در این مناطق این چاه‌های دفع فاضلاب توسط مالکین از رده خارج شدند و باید خود مالک این چاه‌ها را خاکریزی و پر می کردند که بعدها دچار ریزش دهانه نشود.

وی اظهار کرد: از سال‌های گذشته تاکنون در معابر منطقه هیچ اثری از این گونه چاه‌ها مشاهده نشده و از طرفی تاکنون توسط مالکین این منطقه به شهرداری از وجود چنین طرح‌هایی اطلاع‌رسانی نشده که شهرداری برای رفع خطر و پر کردن این چاه‌ها اقدام کنند.

شهردار منطقه یک شهرداری کرمانشاه گفت: پس از این اتفاق تمامی پلاکهای ثبتی سطح منطقه‌ یک به صورت کتبی اخطار شد که اگر در گذشته از چاه‌های فاضلاب جذبی استفاده می‌کردند به شهرداری اعلام کنند که با همکاری مالک این عملیات خاکریزی و پر کردن آن سریع انجام شود.

در کلیپ منتشر شده از این حادثه، زنی که نوزادش را در آغوش دارد، هنگام راه رفتن در پیاده‌رو به نگاه زیر پایش خالی شده و درون چاهی فرو می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->